Seneste nyheder

Budgetter - Din Regnskabspartner

Budgetter

Har du styr på, hvilken retning din forretning skal bevæge sig i?

Dit regnskab er din status og dermed tilbageskuende i sin form. Det giver stor værdi for din virksomhed at bruge de tal til at vurdere, hvad fremtiden kan bringe. Tag kontrollen over din økonomi og styr i den retning, du ønsker for din virksomhed.

Vi hjælper dig med din økonomistyring og udarbejder dine budgetter i samarbejde med dig.

 

Driftsbudget

Driftsbudgetter lægges en gang om året, inden et nyt regnskabsår påbegyndes.

Et driftsbudget kan løbende tilrettes, hvis der sker større ændringer i forhold til din økonomi og dine forudsætningerne.

Et driftsbudget er et godt økonomistyringsredskab. Det giver dig et overblik over dine indtægter og udgifter i et regnskabsår.

Samtidig giver det dig mulighed for at sætte nogle økonomiske mål for din drift, og du skaber overblik over, om du når dine mål.

 

Likviditetsbudget

Vi hjælper også gerne med likviditetsbudgetter i samarbejde med dig.

Et likviditetsbudget giver et overblik over virksomhedens fremtidige indbetalinger og udbetalinger samt evt. likviditetsmæssige udfordringer. Ved manglende likviditetsstyring kan der være stor risiko for, at virksomheden kommer ud i økonomiske vanskeligheder. Lad os hjælpe dig, så der altid er styr på likviditeten.

 

Vil banken se et budget?

Står du i en situation og skal låne penge i banken, forlanger mange banker et budget.

I forbindelse med udarbejdelse af perioderegnskaber kan vi også tilbyde at indarbejde budgetopfølgning med afvigelser. Det giver dig et overblik over, hvor udsvingene mellem de faktiske regnskabstal og budgettallene ligger.

 

Hjælp til økonomien

Ønsker du at få hjælp til din virksomheds økonomistyring og budgetlægning, så står vi klar til at hjælpe dig.

Skriv en kommentar i kontaktformularen, og vi vende tilbage med forslag om møde og nærmere samtale.