Seneste nyheder

Kundeudtalelser - Din Regnskabspartner

Dette siger kunderne:

 

 

Vi har brugt Jeanette som regnskabsansvarlig i mange år med alt fra den daglige bogføring til regnskabsafslutning og har altid været tilfreds med hendes arbejde. Jeanette er særdeles pertentlig med de opgaver hun bliver stillet overfor og alt udføres til Ug.

Karsten Maron, CEO

SundSnack ApS, https://www.sundsnack.dk

 

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Jeg har brugt DIN Regnskabspartner i 2 år. Jeanette er ordentlig, vedholdende, grundig, selvstændig og ihærdig. Jeanette bliver ved med at følge op på mig, indtil hun har det, hun skal bruge for at løse opgaven. Hun tager ansvaret. Hun siger tingene som de er.

 

Søren Jacobsen, CEO Owner

Jonathan A/S, https://www.jonathan-as.dk

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Cityguest.dk har benyttet sig af DIN Regnskabspartners ekspertise siden regnskabsåret 2014.

Vi har kun positive erfaringer fra vores samarbejde med DIN Regnskabspartner. Jeanette er utrolig imødekommende, yderst fleksibel og meget grundig i sit arbejde. Vi har altid oplevet, at hun er professionel og har stor faglig ekspertise og viden i alle facetter af Skat og daglig bogføring. Med sin effektive og detaljeorienteret tilgang til arbejdet, har hun gennem årerne opdaget betydningsfulde fejl og har på den måde påvirket overskuddet positivt. Jeanette arbejder vedholdent med komplekse problemstillinger. Hun er god til at bevare overblikket og være tydelig, når det gælder ift. deadlines – det er et kæmpe plus og uvurderlig støtte i vore drift.

Vi kan give DIN Regnskabspartner de allerbedste anbefalinger.

 

Lars Kruchov Thomsen, direktør

Cityguest.dk ApS

 

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Jeanette Eriksen er en særdeles behagelig regnskabspartner, som håndterer FilmCash’s bogholderi yderst kompetent og effektiv. Så vil du have styr på balancer og fakturaer, så er Jeanette den største hjælp du kan få.

 

Frederik Nelsson, CEO
FilmCash ApS, http://www.filmcash.eu

________________________________________________________________________________________________________________________

Vi har nu samarbejdet med DIN Regnskabspartner i et år. På det år er rutiner og procedurer effektiviseret. Der anvendes nu en række digitale og automatiske værktøjer, der alle er med til at gøre dagligdagen omkring regnskab og bogføring nemmere for både bestyrelse, ledelse og medarbejdere.
Disse effektiviseringer kan vi takke DIN Regnskabspartner for og vi bruger i dag kun ca. en tredjedel ressourcer på dette område, i forhold til tidligere. Så alt i alt har vi fået meget mere værdi for pengene.
Jeanette er meget kompetent og giver os værdifulde råd og vejledning på komplicerede områder, som moms, skat og regnskab.

 

Jeg kan kun give DIN Regnskabspartner min bedste anbefaling.

 

Klaus M. Jensen, tidl. adm. direktør
Office Supplies Denmark A/S, www.osd-as.dk

________________________________________________________________________________________________________________________

 

Jeg har samarbejdet med DIN Regnskabsparter i godt 10 år. I den periode har
Jeanette udført regnskabsopgaver for mig. Endvidere har hun også gennemført
forskellige regnskabsopgaver for nogle af mine kunder.

Jeg har været utrolig glad for den behandling og professionelle service, som
Jeanette har ydet. I hele min professionelle virke har jeg aldrig mødt en talknuser med et så stort overblik, indsigt og langtidshukommelse. Jeanette er yderst troværdig og effektiv til sit arbejde. Hun er en værdifuld samarbejdspartner, som jeg kun kan give mine alle bedste anbefaler.

 

Erik Lütken, Virksomhedsrådgiver