Seneste nyheder

Profil - Din Regnskabspartner

Profil af DIN Regnskabspartner 

dinregnskabspartner_Jeanette_Eriksen_portrætfoto

DIN Regnskabspartner er ejet af Jeanette Eriksen. Hun er uddannet merkonom i økonomistyring. Hendes baggrund er mere end 25 års praktisk erfaring med bogholderi, løn, moms, regnskab og økonomistyring. Før hun blev freelance konsulent, arbejdede hun ved et større revisionsselskab som regnskabskonsulent. Ligeledes har hun tidligere arbejdet som regnskabschef / bogholder / controller i handels-, service- og produktionsvirksomheder i forskellige brancher.

 

DIN Regnskabspartners vision er, at tilbyde en skræddersyet regnskabsløsning lige efter kundens ønsker og behov. Vores målgruppe er mindre og mellemstore virksomheder. Kontoret er beliggende i Skanderborg og Århus, men vi servicerer kunder i hele landet.

DIN Regnskabspartner består i dag af Jeanette Eriksen samt flere freelance bogholdere, der er tilknyttet firmaet.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt med vores kunder. Det er vigtigt for os, at der skabes en tillid og tryghed for kunderne i vores arbejde. Vi har høj fokus på kvalitet i det arbejde der udføres og kundernes tilfredshed.

 

Vi arbejder efter reglen om god bogførings- og regnskabsskik.

Arbejdet udføres enten ude ved kunden eller på vores kontor.

 

Vi er medlem af en brancheorganisation og har tegnet en professionel ansvarsforsikring gennem HDI Danmark. Vi får løbende ajourført vores faglige viden gennem seminarer/kurser.

 

Vi er eksperter indenfor følgende regnskabssystemer: Uniconta, Microsoft Dynamic C5, Dynamics NAV og e-conomic. Lønsystemer vi primært arbejder med er DanLøn og Bluegarden.  Vi har spidskompetencer i brugen Microsoft Office pakken med Excel, Word og PowerPoint.

 

linkedin