Seneste nyheder

Bogføring

Bogføring

Er bogføring og regnskab noget bøvl og en tidskrævende opgave for dig?

Det kan koste mange penge i indtjening at have bogholderkasketten på i stedet for at outsource denne funktion.

Hvis du ikke har tiden eller kompetencerne til at være din egen bogholder, så gå en anden vej og frigiv tid til dine kernekompetencer. Ved at vælge en freelance bogholder, overlader du bogholderi og regnskab til os. Imens kan du med god samvittighed koncentrere dig om det, som du brænder for i din virksomhed.

Hvis du selv har været i gang med at bogføre og har mistet overblikket, kan vi hjælpe dig med at komme i bund, få ryddet op og ajourført regnskabet.

 

Vi holder styr på dit bogholderi

Vi holder styr på dit bogholderi ved at varetage den løbende bogføring. Du har, med et ajourført og afstemt bogholderi, altid et overblik over din virksomheds indtjening og økonomiske stilling.

Vi hjælper dig med at overholde lovgivningens krav til bogføringen og regnskabsmaterialet.

 

Ny Bogføringslov

1. juli 2022 er ny Bogføringslov trådt i kraft om digitalisering af bogholderiet. Loven kræver en beskrivelse af bogføringsprocedure og opbevaring. Erhvervsstyrelsen har udarbejdet en skabelon og vejledning, som findes her: https://erhvervsstyrelsen.dk/vejledning-om-bogforing

 

Perioderegnskaber

Den løbende bogføring af dine bilag danner grundlag for periode- og årsregnskaber. Et perioderegnskab kan udarbejdes månedligt, kvartalsvis eller halvårligt, alt efter behov.

Efter hver bogføring sørger vi for at afstemme de vigtigste konti, hvilket sikrer et pålideligt grundlag for vurderingen af resultatetet i din virksomhed.

 

Årsafslutningsmappe til din revisor

Ved regnskabsårets afslutning udarbejder vi en revisormappe, som indeholder alle relevante afstemninger og det nødvendige dokumentationsmateriale. Dermed kan du minimere din udgift til ekstern revisor.

 

Regnskabshjælpen tilpasses dine behov

Hjælp til bogføring og regnskab planlægges til enhver tid ud fra dine behov. Hjælpen kan således variere fra daglig assistance ved større kunder til halvårlig assistance for de mindre kunder.

Vi udfører arbejdet hos dig eller på vores kontor i Skanderborg alt efter, hvad der passer dig bedst. Er du bosiddende længere væk, kan vi udfører opgaverne online.

 

Vikarassistance

Vi varetager også vikarservice af kortere varighed i forbindelse med f.eks. spidsbelastninger eller sygdom.

 

Ring 29 66 22 60 eller skriv til os for at høre mere om bogføringsservice og professionel håndtering af dit bogholderi.