Seneste nyheder

Fakturering og debitorstyring

Fakturering og debitorstyring

Fakturering

Det er som udgangspunkt bedst, hvis du selv kan fakturere, men giver du os et godt faktureringsgrundlag, påtager vi os gerne faktureringen for dig.

Det er vigtig for likviditeten, at der bliver faktureret løbende og så snart det er muligt. Vi udsteder salgsfakturaerne på dine vegne og sender dem elektronisk til dine kunder.

Vi kan også hjælpe med elektroniske fakturaer til det offentlige (EAN).

Hvis du kører med lagerstyring, kan vi oprette varenumre. Ligeledes kan vi opdatere og vedligeholde dit lagerkartotek med lagerværdier.

 

Debitorstyring

Vi varetager gerne at styre dit debitorbogholderi med løbende registreringer. Dermed har du altid overblik over dine tilgodehavender.

Vi sørger for registrering af indbetalinger. Rykkerprocedurer med renteberegninger udfører vi efter nærmere aftale med dig. Selv virksomheder med god indtjening kan komme i store vanskeligheder, hvis der ikke er tilstrækkelig likviditet. Derfor er det vigtigt at få faktureret, så snart det er muligt. Ligeledes er det vigtigt at få rykket kunderne, når indbetalingerne udebliver.

Står du i en situation med større likviditetsmæssige udfordringer, kan vi tilbyde at lave likviditetsbudgetter over en kortere eller længere periode. Likviditetsbudgetter er et godt økonomistyringsredskab, når likviditeten er stram.

 

Ring 29 66 22 60 eller skriv, hvis du gerne vil høre mere om debitorstyring.