Seneste nyheder

Kreditorstyring - Din Regnskabspartner

Kreditorstyring

Ved at overlade kreditorstyring til os, sørger vi for bogføring af kreditorfakturaer fra dine leverandører. Ligeledes sørger vi for afstemning af modtagne kontoudtog fra dine kreditorer.

Hvis du kører projektstyring, vil leverandør fakturaerne blive registreret på de enkelte projekter. Vi kan også bogføre dine leverandør fakturaer fra en indkøbsordre, hvis du kører lagerstyring.

 

Betaling af kreditorer

Vi kan tilbyde at betale danske og udenlandske kreditorer via din netbank og sikrer at det sker til tiden. Hermed slipper du for at huske på at betale dine kreditorer rettidigt. Automatiske betalinger via filoverførsler til banken er også muligt. Filoverførsler er den mest effektive måde at håndtere betalinger på, da det administrative arbejde er minimalt. Det kan blive dyrt ikke at betale til tiden med rentetilskrivninger og rykkergebyrer samt den tid, der går med henvendelser fra kreditorer, der savner indbetalinger. Der kan også løbe mange inkassoomkostninger på, hvis det kommer så vidt.

 

Vi bogfører dine betalinger til kreditorerne. Hermed har du altid et overblik over, hvilke kreditorer du skylder penge og hvor meget du skylder dem. Dit kreditorbogholderi vil altid være ajourført, da vi løbende vil opdatere dit økonomisystem.

 

Har du en stram økonomi, kan vi hjælpe dig med at udarbejde likviditetsbudgetter.

 

Ring 29 66 22 60 eller skriv, hvis du gerne vil høre mere om kreditorstyring.